Ampans

El blaugrana Luis Suárez envia un missatge als alumnes de l'escola d'educació especial d'Ampans

L'uruguaià s'ha afegit per sorpresa a una campanya que van iniciar les mestres de l'escola abans del tancament de les escoles i que amb el confinament l'han mantingut de forma virtual

per Redacció , 22 de maig de 2020 a les 14:49 |

El jugador Blaugrana Luis Suárez ha adreçat un missatge des de l'Uruguai, per sorpresa, als alumnes de l'escola d'educació especial d'Ampans. Suárez s'ha afegit per sorpresa a una campanya que van iniciar les mestres de l'escola abans del tancament de les escoles i que amb el confinament l'han mantingut de forma virtual.


Les aules dels alumnes amb pluridiscapacitat de l'escola d'educació especial Jeroni de Moragas d'Ampans estaven realitzant un taller sobre La volta al món amb la participació de persones migrants que hi anaven a cantar, a explicar contes o a realitzar activitats tradicionals dels seus països d'origen o destí.

El confinament va aturar l'activitat a les aules però la volta al món ha continuat amb la participació de moltes persones que els han estat enviant bonics missatges, activitats, reptes i per sorpresa, han rebut un missatge de Luis Suárez.


Els missatges han arribat de la Índia, l'Equador i Nova Zelanda, entre d'altres. El projecte continua com una cadena de missatges per encoratjar els alumnes de l'escola d'educació especial, les seves famílies i la comunitat educativa que segueixen en l'etapa de confinament. 

 

Arxivat a:
Societat, ampans, barça, futbol
Participació