El Cd'E Manresa ja porta sis fitxatges per a la construcció de l'equip 2020-21

Aquest dijous ha anunciat l'arribada del migcampista Álex Sánchez

Assemblea extraordinària del Cd'E Manresa del passat mes de febrer
Assemblea extraordinària del Cd'E Manresa del passat mes de febrer | Cd'EM
Redacció
21 de maig del 2020
Actualitzat a les 20:26h
El Cd'E Manresa porta dies preparant el primer equip per a la temporada 2020-21, amb fitxatges, renovacions i les inevitables baixes. L'operació, batejada com a Manresa Next Generation, ha seguit aquest dijous amb l'anunci del fitxatge del migcampista Álex Sánchez, que amb 20 anys arriba al Congost després d'una positiva cessió a la UD Viladecans de 1a Catalana.

En el capítol d'altes també s'hi ha de comptar el migcampista manresà Aleix Díaz, el defensa també manresà Jordi de Sande, que arriba del Martorell, el davanter d'origen argentí Franco Nantez, que arriba de l'Igualada, el davanter Xavi Toldrà, i el defensa Nil Pradas, que torna després de passar per Sabadell i Igualada.

En el capítol de renovacions, el club ha arribat a acords amb Moha Djitte, que afrontarà la seva desena temporada al club, amb el jove centrecampista Marc Cuello i amb el capità Sergi Solernou.

Finalment, el capítol de baixes contempla Albert Alavedra, Bernat Benito, Pol Busquets, Florent Reverdy, David Sánchez Ruano i Jonny Vinasco, que no seguiran al primer equip.