coronavirus

Els grups municipals de Manresa renuncien a les assignacions d'abril i maig

Els 15.500 euros seran destinats a les mesures que està impulsant el consistori dins del Pla local de Reconstrucció Social i Econòmica

per Redacció , 21 de maig de 2020 a les 19:50 |
L'alcalde i representants dels cinc grups municipals en una imatge d'arxiu | Pere Fontanals
Els cinc grups municipals de l'Ajuntament de Manresa han acordat renunciar a les assignacions econòmiques corresponents als mesos d'abril i maig davant la crisi derivada del coronavirus perquè aquests recursos siguin destinats a alguna de les mesures que està impulsant el consistori dins del Pla local de Reconstrucció Social i Econòmica. 

La decisió la van prendre per unanimitat els representants d'ERC, JxM, PSC, FEM i Cs en la reunió de la junta de portaveus del passat 6 de maig, conscients que "la crisi sanitària provocada pel virus SARS-CoV-2 ha impactat de manera extraordinària a tot al món i que la segueix una crisi social i econòmica de gran envergadura; i que totes les administracions públiques s'han d'implicar de valent per fer front a aquesta situació. També, des de l'Ajuntament de Manresa".


Davant d'aquesta situació, afegeixen, "calen idees, plans de reconstrucció, propostes innovadores, etc. I també recursos econòmics i grans consensos". Per això, els grups municipals han decidit renunciar al cobrament d'aquestes assignacions corresponents als mesos d'abril i maig, que sumen en total 15.500 euros, i que es destinaran al pla de mesures que està elaborant l'Ajuntament per fer front als efectes socials i econòmics de la crisi derivada de la Covid-19.

La decisió s'ha donat a conèixer aquest dijous en el ple.
 

Participació