L'Ajuntament de Sant Fruitós es reuneix amb les entitats culturals del municipi per fer front a la crisi

Durant la trobada el consistori ha animat les diferents entitats a readaptar formats i els ha posat a l'abast les eines digitals de què disposa

Trobada d'Ajuntament i entitats culturals de Sant Fruitós
Trobada d'Ajuntament i entitats culturals de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
21 de maig del 2020
Actualitzat a les 9:31h
L'alcalde, la regidora de Festes, la regidora d'Entitats i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages s'han reunit de forma virtual amb les entitats culturals del municipi per tal de reformular de quina manera es poden realitzar les diferents propostes culturals a Sant Fruitós de Bages per tal de poder seguir oferint cultura als santfruitosencs i santfruitosenques. Així, com en quines situacions es poden anar reemprenent les seves activitats com per exemple els assajos als equipaments municipals.

Durant la trobada el consistori ha animat a les diferents entitats a readaptar formats i els ha posat a l'abast les eines digitals del consistori per tal de poder celebrar els diferents esdeveniments en la mesura que sigui possible.

En aquest mateix sentit l'Ajuntament també ha posat sobre la taula la possibilitat de realitzar noves propostes dins del finançament que ja tenen a través dels convenis de subvencions que anualment el consistori ja atorga.

Pel què fa a la reobertura d'equipaments culturals s'han començat a treballar les diferents mesures a adoptar en funció de l'avanç en les fases de desescalada. En aquest sentit es redactaran protocols d'ús de cadascun dels equipaments per tal d'assegurar les mesures d'higiene i prevenció dels usuaris, per a desenvolupar les activitats permeses segons la fase que sigui.