Festes

La Ballada Popular de Gitanes de Sant Vicenç de Castellet serà virtual aquest any

El diumenge 31 de maig més de 200 persones connectades a través d'internet ballaran de manera sincronitzada totes les peces

per Redacció, 21 de maig de 2020 a les 08:16 |
La ballada de Gitanes de Sant Vicenç serà virtual | Núria Alsina
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Ballada Popular de Gitanes de Sant Vicenç de Castellet es trasllada aquest a any de la plaça de l'Ajuntament a internet. El proper diumenge 31 de maig més de 200 persones ballaran des de casa seva connectades a internet. A través d'un programa informàtic es vincularan tots els balladors i balladores des de la foto de grup de cadascuna de les colles fins al galop final. La festa també inclourà la Cercavila, el Ball de Gegants, el Ball de Caldes, el Galop d'entrada, el Galop de Coronació, els Entremesos i el Galop de sortida.

Assajos


Els balladors i balladores fan diferents assajos durant aquest mes de maig perquè res falli el proper diumenge 31 de maig. La festa es podrà seguir a través de youtube a les pàgines web www.lesgitanes.cat i gitanes.svc.cat i a través de Castellet Ràdio a l'adreça www.castelletradio.cat. La Ballada Popular de Gitanes, declarada festa d'interès local, té una trajectòria centenària que es preservarà a través d'internet aquest any.

Podeu consultar tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.lesgitanes.cat.

 

Participació