El BAXI Manresa presenta Xevi Pujol com a director esportiu

El fins ara segon entrenador ascendeix als despatxos amb un contracte sense límit temporal

Xevi Pujol amb Pedro Martínez durant un partit
Xevi Pujol amb Pedro Martínez durant un partit | A. Bouzo
21 de maig del 2020
Actualitzat a les 7:52h
El president del BAXI Manresa, Josep Sàez, ha presentat Xevi Pujol com a nou director esportiu en substitució de Román Montañez. El fins ara segon entrenador ha estat l'escollit entre diferents candidats i s'ha valorat que "és un home de club". Pujol fa deu anys que treballa a l'entitat i malgrat no tenir experiència en la seva nova tasca "tampoc cal explicar-li res perquè coneix l'entitat". Sàez ha promès recolzament a un Pujol que va trigar 24 hores en acceptar el càrrec. El president del club bagenc intentarà alliberar el nou director esportiu de qualsevol tipus de pressió.

Al seu torn Pujol ha expressat dos tipus de sentiments que li provoquen aquest tomb en la seva carrera professional. Per un cantó, sent "agraïment" per la confiança mostrada tant pel president com pel club. I per altre, "orgull" de poder assumir aquesta responsabilitat. Pujol promet "treball i perseverança per poder mantenir Manresa allà on és". La nova responsabilitat farà que Pujol no segueixi com a segon entrenador.


El nou director esportiu vol començar a treballar des de la humilitat i amb ganes de créixer. Recorda que fa sis anys tampoc tenia experiència com a entrenador d'equips professionals. Sap de les limitacions del club i promet adaptar-se a les condicions econòmiques i esportives que patirà el BAXI Manresa. I més en les condicions d'incertesa que provoca el covid-19. En aquests moments, ningú sap en quines condicions es jugarà la propera temporada.

De cara al proper curs, el primer objectiu de Pujol és endreçar els jugadors que tenen contracte basant-se en la part esportiva i econòmica i "a partir d'aquí saber què necessitem al mercat. Primer deixarem sortir jugadors i després n'entraran". 

La presentació del nou director esportiu ha servit per confirmar la continuïtat de Dani Pérez al BAXI Manresa. "El Dani fa un esforç per seguir aquí i nosaltres també el fem perquè el valorem molt tant pel què ens aporta a pista com el què no es veu. Hem arribat a un acord perquè no se'n vagi", ha explicat Pujol.

Si no hi cap contratemps, Pedro Martínez seguirà com a entrenador. Té contracte i la planificació es fa d'acord amb el tècnic.
Arxivat a