Gent gran

El Consell de les Persones Grans del Bages edita un vídeo de les experiències del confinament

"Les persones grans també actuem" és el títol del vídeo

per Redacció, 20 de maig de 2020 a les 17:03 |
Consell de les Persones Grans del Bages | CCBages
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell de les Persones Grans del Bages ha promogut l'edició d'un vídeo divulgatiu per explicar què ha fet el col·lectiu de les persones grans del territori durant la situació d'emergència actual. Les persones grans també actuem recull l'experiència i les vivències viscudes durant les darreres setmanes. Destaquen les trucades a les persones grans que viuen soles i/o han mantingut el contacte amb els casals i les entitats de la comarca, l'esforç que han fet per aprendre a utilitzar les noves tecnologies, el suport als professionals que fan front a la pandèmia i la confecció de mascaretes, entre d'altres activitats. Les persones grans han demostrat la seva implicació, participació i compromís davant les adversitats actuals. 

En paral·lel, el Consell de les Persones Grans del Bages ha mantingut una segona reunió telemàtica en què s'han posat les bases per dibuixar les accions en el marc de la jornada del 15 de juny, Dia mundial de la presa de consciència de l'abús i el maltractament a la vellesa.

 

Participació