El govern de Sant Fruitós reclama a l'oposició «respecte» per a l'alcalde

Els regidors de Gent fent Poble no desmenteixen que el repartiment de roses es fes abans de conèixer el resultat dels tests de coronavirus que s'havien fet als treballadors municipals

Regidors de Gent fent Poble durant la roda de premsa
Regidors de Gent fent Poble durant la roda de premsa | AjSFB
Redacció
20 de maig del 2020
Actualitzat a les 9:01h
Els cinc regidors de govern de Sant Fruitós de Bages de Gent fent Poble van reclamar a l'oposició "respecte" per a l'alcalde en una roda de premsa que van convocar dimarts al migdia a la sala de plens de l'Ajuntamententre estrictes mesures de seguretat. Els regidors van recordar que les decisions de govern no només les pren l'alcalde sinó que són consensuades entre tots els seus membres.

L'oposició havia denunciat la setmana passada que l'alcalde havia fet repartir roses, revistes de Montpeità i contes per als infants quan els treballadors municipals encara no tenien el resultat dels tests de coronavirus i que, posteriorment, en algun d'ells va donar positiu.

En aquest sentit, els  regidors de govern no van desmentir aquesta informació, i l'únic que van aclarir és que la trobada prèvia amb els treballadors no s'havia portat a terme en un magatzem, com afirmava l'oposició, sinó que havia estat a l'aire lliure. El govern assegura que el repartiment es va portar a terme seguint tots els criteris sanitaris.

Els regidors van reclamar respecte a l'alcalde, a la ciutadania i al grup de treballadors i voluntaris que van fer el repartiment de roses, revistes i llibres. També va criticar els mitjans de comunicació i va insistir en les accions que el govern municipal porta a terme per pal·liar la crisi del coronavirus i les seves conseqüències.