La conductora del turisme implicat en l'accident mortal de Santpedor va donar positiu d'alcohol

La Policia Local de Santpedor traslladarà les diligències al jutjat de Manresa un cop hagi recollit totes les declaracions

Serveis d'emergències actuant poc després de l'accident
Serveis d'emergències actuant poc després de l'accident | Cedida
19 de maig del 2020
Actualitzat a les 10:35h
La conductora del turisme que va provocar l'accident de trànsit mortal a Santpedor aquest dilluns va donar positiu d'alcohol en la prova que va portar a terme la Policia Local després de l'accident, segons han informat fonts municipals.

La conductora, una manresana que respon a les inicials SCG, va donar un resultat de 0,34mg/l en aire espirat que, al veure's implicada en un accident de trànsit, passa a ser delicte penal. La Policia Local de Santpedor, que encara recull declaracions per acabar les diligències, les traslladarà al jutjat de Manresa.

Joan Sala Camprubí, de 57 anys i veí de Santpedor, va morir dilluns a conseqüència d'un accident que va patir amb la moto que conduïa a la carretera de Navarcles. El sinistre va tenir lloc a 1/4 i mig de 7 de la tarda davant de l'antic camp de futbol de Santpedor quan va xocar contra un turisme que s'incorporava a la via des del carrer de la Riereta.
 
En el suport a l'accident hi van participar la Policia Local de Santpedor, els Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM.
Arxivat a