L'escola Joviat guanya el premi ImpulsFP en l'àmbit col·laboratiu de grau superior

El seu projecte ha estat "La Cuina de les Gambires", un restaurant que complementa l'oferta d'una agrobotiga en una masia de Torelló

Imatge d'arxiu de la cuina de l'escola Joviat
Imatge d'arxiu de la cuina de l'escola Joviat | Gemma Aleman
Redacció
18 de maig del 2020
Actualitzat a les 14:26h
L'Escola Joviat de Manresa ha guanyat el Premi Col·laboratiu en Grau Superior de la 1a Montra d'ImpulsFP. El seu projecte ha estat La Cuina de les Gambires, un restaurant que complementa l'oferta d'una agrobotiga en una masia de Torelló on es venen productes de la granja i els horts dels propietaris.

Un total de 1.574 persones inscrites en línia s'han connectat durant deu hores al llarg d'aquests 12,13 i 14 de maig a la 1a Mostra d'ImpulsFP per reunir el talent i compartir el valor social, econòmic i laboral de l'FP de Catalunya. Una trobada que ha multiplicat per deu l'impacte d'anys anteriors gràcies a la presència en línia amb més de 3.600 reproduccions durant els tres dies.

El primer esdeveniment online que ha aplegat  alumnes i comunitat educativa ha premiat la capacitat emprenedora i d'innovació  de la  formació professional catalana. En total s'han repartit 18 premis Dualiza Bankia als millors projectes sorgits de l'FP d'arreu del territori que consten de kits de domòtica.

Xerrades inspiradores, projectes d'emprenedoria  de la Formació Professional, premis, els  millors projectes d'innovació  del curs 2019-2020, taules rodones amb bones practiques educatives i experiències d'exalumnes que han explicat com han portat a terme la seva  activitat emprenedora és el balanç de la 1a Mostra d'ImpulsFP que el Departament d'Educació ha organitzat amb el suport de la Fundación Bankia i el Fons Social Europeu.