La Policia Local de Sant Fruitós assegura que cap dels agents que va repartir roses tenia coronavirus

El seu cap afirma "que les entregues es van realitzar sota un escrupolós criteri de seguretat i higiene"

L'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, i el cap de la policia, Genís Caparrós
L'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, i el cap de la policia, Genís Caparrós | AjSFB
Redacció
17 de maig del 2020
Actualitzat a les 23:00h
Arran de la denúncia dels grups de l'oposició a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages en que afirmaven que alguns dels treballadors municipals que van participar en el repartiment de roses, setmanaris i llibres a totes les llars del municipi van donar, posteriorment, positiu per coronavirus, el cap de la Policia Local de Sant Fruitós, Genís Caparrós, ha emès una carta pública a la ciutadania en la que assegura que "cap dels agents que va participar de manera voluntària i solidaria en les entregues als domicilis ha donat positiu de Covid-19".

El sergent també garanteix que "les entregues es van realitzar sota un escrupolós criteri de seguretat i higiene amb les corresponents mascaretes i guants per tal d'evitar el contagi en les dues direccions" i que "en cap cas no es va entrar en cap llar, sinó que es van fer des de el carrer al portal dels domicilis". L'acció dels agents, a més a més, es va fer "de manera voluntària i altruista", ja que l'alcalde "en cap cas" no els va obligar a fer el repartiment.

Sobre el fet que els agents facin torns de 12 hores, Caparrós assegura que "és un criteri que se segueix a moltes policies de les mateixes dimensions que aquesta per tal d'evitar al màxim el contacte entre els agents".

El cap de la Policia Local de Sant Fruitós finalitza la carta enviant un missatge de tranquil·litat: "el contacte amb els agents no suposa cap risc afegit al que podem tenir anant al supermercat o anant a comprar a la farmàcia".