Entra a tota velocitat i begut al carrer Maternitat d'Elna, arrenca pilones i xoca contra quatre cotxes

Un dels conductors ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a Sant Joan de Déu

Moment en que la grua retirava un dels vehicles accidentats
Moment en que la grua retirava un dels vehicles accidentats | Cedida
17 de maig del 2020
Actualitzat el 18 de maig a les 8:44h
Un turisme a tota velocitat ha provocat un accident al carrer Maternitat d'Elna de Manresa en que s'hi han vist implicats cinc cotxes, en total, aquest diumenge a les 7 en punt de la tarda.

Segons han explicat a NacióManresa diversos testimonis, un turisme ha entrat a tota velocitat al carrer venint de la carretera de Vic i a la mitja corba que fa a pocs metres, sobre el número 9, el conductor ha perdut el control del vehicle, ha pujat a la vorera, ha arrencat quatre pilones, ha impactat contra un turisme que circulava lent i, finalment, ha xocat contra tres turismes més que es trobaven aparcats al carrer.


Segons els mateixos veïns, els dos conductors i únics ocupants dels vehicles han sortit pel seu propi peu, tot i que el que conduïa el vehicle que ha rebut l'impacte ha estat traslladat pel SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu, amb ferides lleus. L'accident ha estat molt aparatós i ha deixat rastres de combustible a banda dels cotxes aparcats a sobre la vorera.

Un cop els agents de la Policia Local de Manresa li han fet la prova d'alcoholèmia ha donat un resultat de 0,73mg/l en aire espirat de manera que han instruït diligències contra el conductor per un delicte penal.

Fins al lloc de l'accident s'hi ha desplaçat la unitat d'atestats de la Policia Local de Manresa, una ambulància del SEM, la grua i el servei de neteja.