VÍDEO Nova esbroncada massiva als carrers del Barri Antic, aquesta vegada a Santa Llúcia

Uns quants individus han estat a punt d'enganxar-se, però la resta i l'arribada de la policia ho ha evitat

Enfrontament al carrer Santa Llúcia
Enfrontament al carrer Santa Llúcia | Cedida
16 de maig del 2020
Actualitzat a les 20:56h

El carrer Santa Llúcia ha l'escenari d'un nou episodi conflictiu amb una vintena llarga de protagonistes, aquest dissabte sobre les 8 del vespre. A banda de tensions i crits entre ells, la disputa no ha anat a més perquè els quatre individus que estaven més esverats, algun fins i tot amb un pal a la mà, han estat separats per la resta, just quan arribava la Policia Local de Manresa.

La disputa ha començat a l'entrada del carrer Santa Llúcia des de plaça Sant Ignasi. Un grup de més de vint persones ha començat a escridassar-se i fins i tot hi ha hagut algun cop i agafada. Quan la tensió ha anat creixent, la majoria ha arrossegat els més esverats cap a dins del carrer Sobrerroca malgrat que s'hi resistien.

En aquell moment han començat a sentir-se les senyals acústiques de la Policia Local de Manresa, que han arribat amb dos vehicles patrulla i el dels atestats, i el gruix de gent s'ha dispersat Santa Llúcia amunt i pels carrers adjacents.

Aquest final de primavera està essent especialment conflictiu als carrers del Centre Històric de la ciutat, amb baralles, corredisses i motins gairebé a diari.