Manresa traspassa la barrera dels 1.000 pacients amb coronavirus recuperats

Els hospitals tenen 73 pacients ingressats i en l'últim dia s'han donat 7 altes i no s'ha registrat cap defunció

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa
Hospital Sant Joan de Déu de Manresa | Pere Fontanals
15 de maig del 2020
Actualitzat a les 20:23h
El nombre d'ingressats amb coronavirus als hospitals de Manresa es manté en els 73 pacients, 50 a Sant Andreu i 23 més entre Sant Joan de Déu i Centre Hospitalari. Els hospitals d'Althaia, tenen una trentena de pacients més pendents de confirmar.

En les últimes 24 hores, els hospitals d'Althaia han donat 6 altes hospitalàries de pacients que han superat la Covid-19. En aquest mateix temps, a l'hospital de Sant Andreu s'ha donat 1 altes. Això suposa que en els darrers tres dies, 30 pacients de Manresa han rebut l'alta hospitalària. Des de l'inici de la pandèmia, 1.004 pacients que han estat ingressats amb coronavirus han rebut l'alta hospitalària.

Pel que fa a defuncions, aquest divendres no se n'ha registrat cap als hospitals de Manresa. El número total de defuncions des de l'inici de la pandèmia als hospitals de la capital del Bages és de 227.


Pel que fa a professionals, 5 treballadors d'Althaia i 1 de l'hospital de Sant Andreu es troben en aïllament per haver donat positiu de coronavirus. Althaia també té 2 treballadors més en aïllament pendents del resultat.