Sant Salvador de Guardiola aprova un Pla de Xoc per fer front a la crisi de la Covid-19

L'Ajuntament destinarà 70.500 euros del pressupost municipal al pla de xoc

Redacció
15 de maig del 2020
Actualitzat a les 15:04h
El ple de Sant Salvador de Guardiola va aprovar dijous per unanimitat el Pla de Xoc per fer front a la Crisi Sanitària i Econòmica produïda per la Covid-19, consensuat entre tots els grups municipals. 

El document aprovat proposa un seguit d'accions destinades a fer front i a pal·liar els efectes socials i econòmics causats per l'emergència sanitària amb motiu de la Covid-19, destinant-hi 70.500 euros del pressupost municipal. Cal remarcar la voluntat de tots els grups municipals del ple, Junts per Guardiola, Sumem i PSC, per tal d'arribar a un acord en les mesures adoptades i en les condicions particulars i destinataris de les mateixes. 

El document detalla per a cada acció l'objectiu, l'actuació, els destinataris, la partida pressupostària afectada i el cost, l'àrea responsable de l'acció i els indicadors de seguiment. També, al final del document, s'incorpora un resum, amb la totalitat de les accions, la partida pressupostària inicialment prevista per cadascuna d'elles, així com la procedència dels fons utilitzats per a cadascuna d'elles.

Aquest està dividit en dos apartats, una destinada a les mesures socials i econòmiques destinades a les famílies i persones físiques i l'altra destinada a ajudes per a autònoms, microempreses i pimes del municipi per tal de fer front a la situació de crisi econòmica davant de la impossibilitat de dur a terme la seva activitat habitual. 

Juntament amb l'aprovació d'aquest pla, també es van aprovar les bases per a les convocatòries de les subvencions per així poder agilitzar els tràmits alhora de publicar les Convocatòries específiques per cada acció. 
 

Pla de xoc per fer front a ... by La muntanya russa on Scribd