El propietari d'un pis de Sant Vicenç tanca els llogaters a l'interior amb una doble porta

La PAHC denuncia que el particular, un gran tenidor, els ha tallat l'aigua, els ha canviat el pany de la porta i els ha intentat tapiar l'accés, tot en plena pandèmia

Doble porta que va instal·lar el propietari a l'accés del pis
Doble porta que va instal·lar el propietari a l'accés del pis | PAHC
Redacció
15 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:19h
Una dona i les seves filles estan vivint una situació molt complicada a casa seva, a Sant Vicenç de Castellet, després que el propietari del pis on viuen hagi fet diverses accions "absolutament desproporcionades" tal i com denuncia la PAHC Bages.

En pocs dies, la dona i les seves filles s'han trobat que el propietari de l'immoble els tallava l'aigua, les tancava a dins del pis amb la instal·lació d'una doble porta, i darrerament li va canviar el pany de la porta i fins i tot va arribar a intentar tapiar la porta del seu pis.

Fins ara, totes les actuacions de la propietat han estat salvades gràcies a la intervenció de la PAHC Bages, que denuncia que el propietari, un particular, ho és "de molts altres habitatges". La PAHC torna a insistir que aquest fet, com la pujada de lloguers de la Sareb en un edifici de Sant Fruitós de Bages, "es donen en plena pandèmia" i amb una "violència immobiliària desproporcionada" per part de fons voltor i grans tenidors.

La família fa 4 anys que viu en aquest pis de Sant Vicenç, però fa uns mesos que li va canviar la situació laboral i no es pot fer càrrec del lloguer.