L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada celebra el seu primer ple municipal telemàtic

En la sessió d'aquest dijous s'han aprovat tràmits d'urgència

Redacció
15 de maig del 2020
Actualitzat a les 11:47h
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha realitzat aquest dijous el seu primer ple municipal extraordinari de forma telemàtica, que ha servit per a tractar tràmits i mesures d'urgència que s'han d'aprovar tan aviat com es pugui. En el ple celebrat aquest dijous s'han pogut aprovar tots els punts, entre els quals s'incloïen l'aprovació de ratificació de decrets que aprovaven mesures econòmiques per fer front a l'impacte econòmic i social de la Covid-19 i donacions de compte.

L'alcalde del municipi, Jordi Solernou, va començar la sessió amb unes paraules de condol, en nom de tot el consistori, a les persones que han perdut algun ésser estimat a causa de la Covid-19. També ha aprofitat per agrair a tothom que ha seguit treballant incansablement per aturar la pandèmia.

A més, els regidors de l'equip de govern han donat compte de les decisions que s'han pres des de cada àrea per aturar la pandèmia de la Covid-19 a curt, mitjà i llarg termini.

D'altra banda, el proper 28 de maig se celebrarà un altre ple extraordinari on es debatrà un possible Pla de Xoc per fer front a les conseqüències de la crisi sanitària. La sol·licitud de ple que va fer l'oposició va ser el mateix dia que el govern va convocar aquest i finalment es va prorrogar al dijous 28.