Els hospitals de Manresa donen 7 noves altes de coronavirus i n'acumulen 23 en dos dies

Aquest dimecres hi ha 73 persones ingressades amb la malaltia i en les últimes 24 hores ha mort un nou pacient

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa
Hospital Sant Joan de Déu de Manresa | Pere Fontanals
14 de maig del 2020
Actualitzat a les 20:08h
El nombre d'ingressats amb coronavirus als hospitals de Manresa continua baixant i aquest dijous se situa en els 73 pacients, 49 a Sant Andreu i 24 més entre Sant Joan de Déu i Centre Hospitalari. Aquesta xifra significa 5 ingressats menys que dimecres. Els hospitals d'Althaia, tenen una vintena de pacients més pendents de confirmar.

En les últimes 24 hores, els hospitals d'Althaia han tingut 3 altes hospitalàries de pacients que han superat la Covid-19. En aquest mateix temps, a l'hospital de Sant Andreu s'han donat 4 altes. Això suposa que en els dos darrers dies, 23 pacients de Manresa han pogut tornar a casa. Des de l'inici de la pandèmia, 997 pacients que han estat ingressats amb coronavirus han rebut l'alta hospitalària.

A la part negativa, aquest dimecres s'ha registrat 1 nova defunció de pacient amb coronavirus. La defunció ha tingut lloc a l'hospital de Sant Andreu. El número total de defuncions des de l'inici de la pandèmia als hospitals de la capital del Bages és de 227.


L'hospital de Sant Andreu té 1 professional en aïllament per haver donat positiu per coronavirus. Althaia no ha facilitat les dades aquest dilluns.