L'Ajuntament de Sant Joan repartirà divendres material sanitari als comerços del municipi

Inclourà mascaretes tèxtils homologades d'equivalència FPP-2, gels desinfectants, pantalles protectores, així com protocols de seguretat

Bosses preparades amb el material que es repartirà divendres
Bosses preparades amb el material que es repartirà divendres | AjSJV
Redacció
14 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:57h
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada entregarà durant aquest divendres material sanitari a tots els establiments comercials del municipi per a la seva protecció. Aquesta entrega inclourà mascaretes tèxtils homologades d'equivalència FPP-2, gels desinfectants, pantalles protectores, així com protocols de seguretat.

Tot el material ha estat preparat a l'ajuntament per poder ser repartit des de primera hora del matí. El equip de voluntaris de Makers 3D que ha confeccionat les pantalles protectores, segueix amb l'elaboració per poder abastir a tots aquells que ho necessitin. 

Pel que fa els establiments que estiguin tancats i no se'ls pugui entregar el material, la Regidora de comerç indica que marcaran una nova data per la setmana vinent perquè tots els comerços puguin disposar d'aquest material i puguin passar a recollir-lo en cas de ser necessari.

Així mateix, des de l'àrea de comerç de l'Ajuntament es promourà en els pròxims dies una formació sobre mesures de protecció pel comerç local davant el coronavirus. L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada segueix treballant en mesures per ajudar al comerç per a mitigar l'impacte econòmic i social que ha deixat la pandèmia de la Covid-19.