Biblioteca

La biblioteca de Navarcles organitza un conte virtual i un club de lectura a l'entorn de l'any Carner

L'equipament treballa per poder obrir en breu

per Redacció , 13 de maig de 2020 a les 20:23 |
La biblioteca de Navarcles està treballant per establir els protocols i les mesures de seguretat, seguint totes les indicacions tècniques i legals que es van publicant, que li permeti poder començar a donar alguns serveis presencials.

Mentrestant, però, no ha deixat de programar activitats virtuals: hores del conte, alguns clubs de lectura, concretament el de joves, guiat per Xavier Mas Craviotto, el d'adults de novel·la guiat Ignasi Puig i els tallers de lectura dramatitzada dels divendres guiats per Josep Capalvo i tota mena de concursos i premis via xarxes, entre ells un premi de microrelats.


Les properes activitats a la Biblioteca seran aquest dijous a les 11 del matí, amb el conte virtual, via l'instagram live de la biblioteca, i dimarts, 26 de maig, amb el club de lectura a l'entorn de l'any Carner, on es comentarà un petit recull de poemes. A qui li interessi participar cal que es posi en contacte amb la biblioteca: b.navarcles.sv@diba.cat per tal de passar-li l'enllaç i la tria de textos.

La biblioteca ha posat també a disposició dels lectors una finestra oberta virtual per a comentar tràmits i gestions diversos, des d'aclariments del funcionament de préstec virtuals ebiblio fins a qualsevol altra cosa, en hores concertades: https://meet.jit.si/BibliotecadeNavarcles.

 

Participació