Joventut

El Casal de Joves de Súria i l'Ajuntament editen un vídeo d'agraïment a la joventut de la vila

per Redacció, 13 de maig de 2020 a les 20:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els joves suriencs que treballen en primera línia a diferents sectors relacionats amb l'actual emergència sanitària protagonitzen un vídeo elaborat pel Casal de Joves i l'Ajuntament, amb l'objectiu de destacar i agrair la implicació del jovent de la vila en la lluita contra els efectes del coronavirus. El vídeo ja ha estat publicat a l'Instagram del Casal de Joves i al canal de l'Ajuntament de Súria a YouTube.


El vídeo vol ser un reconeixement públic als joves que treballen en aquestes activitats clau, però també als adolescents que han hagut de passar el confinament a casa, i que d'aquesta manera també han col·laborat en la lluita contra la pandèmia.

La sanitat, l'assistència geriàtrica, el transport sanitari, la seguretat pública i el comerç són els sectors representats en el vídeo a través dels testimonis dels joves participants. A més d'explicar les seves experiències personals, també fan una crida a tothom per tal de mantenir totes les mesures de prevenció, tot i l'actual situació de desconfinament progressiu.


L'elaboració d'aquest vídeo s'emmarca dins de les activitats que l'àrea de Joventut de l'Ajuntament està portant a terme a través de l'Instagram del Casal de Joves des de la declaració de l'estat d'alarma, amb la difusió d'informació, propostes interactives, recomanacions culturals i de lleure, i atenció directa de consultes personals.

Al llarg d'aquest temps, el Casal de Joves ha donat suport a la celebració de les ConfiCaramelles, el concurs ‘Sant Jordi a casa', la Fira de l'Estudiant, el Trivial Confinat del Bages i la iniciativa El Bages és un clam, a més d'informar sobre el calendari de la selectivitat i ofertes de treball gestionades a través de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.
 

Participació