Els hospitals de Manresa donen 16 altes en un dia de pacients que han superat la Covid-19

Aquest dimecres hi ha 78 persones ingressades amb la malaltia

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa
Hospital Sant Joan de Déu de Manresa | Pere Fontanals
13 de maig del 2020
Actualitzat a les 21:09h
El nombre d'ingressats amb coronavirus als hospitals de Manresa continua baixant i aquest dimecres se situa en els 78 pacients, 55 a Sant Andreu i 23 més entre Sant Joan de Déu i Centre Hospitalari. Aquesta xifra significa 10 ingressats menys que dimarts. Els hospitals d'Althaia, però, tenen una trentena de pacients més pendents de confirmar.

En les últimes 24 hores, els hospitals d'Althaia han tingut 14 altes hospitalàries de pacients que han superat la Covid-19. En aquest mateix temps, a l'hospital de Sant Andreu s'han donat 2 altes. Des de l'inici de la pandèmia, 990 pacients que han estat ingressats amb coronavirus han rebut l'alta hospitalària.

A la part negativa, aquest dimecres s'han registrat 2 noves defuncions de pacients amb coronavirus entre els que es trobaven ingressats en hospitals, totes dues a Sant Andreu. El número total de defuncions des de l'inici de la pandèmia als hospitals de la capital del Bages és de 226.


L'hospital de Sant Andreu té 2 professionals en aïllament per haver donat positiu per coronavirus. Althaia no ha facilitat les dades aquest dilluns.