Més de 30 empresaris participen en una webinar sobre la reorientació de l'estratègia d'internacionalització

La conferència va estar organitzada per Feliu N&I i la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central

Montserrat Feliu durant el Webinar
Montserrat Feliu durant el Webinar | Feliu N&I
Redacció
13 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:33h
El passat, la consultora manresana especialitzada en processos d'internacionalització, Feliu N&I, i la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central van organitzar una conferència en directe sota el nom de Reorientant l'estratègia d'internacionalització. L'esdeveniment, que va comptar amb la presència de més de 30 assistents, va tenir com a objectiu analitzar l'impacte de la crisi provocada per la Covid-19 en l'àmbit internacional.

Aquesta píndola informativa va anar a càrrec de la Montserrat Feliu i Costa, directora de Feliu N&I i ExpatFeliu i va cobrir també els diversos factors a tenir en compte per aquest 2020 i 2021, les accions a dur a terme en el procés de reorientació de l'estratègia d'internacionalització així com altres aspectes clau a escala organitzativa per a fer front a aquest nou repte.  

Feliu va remarcar la importància de realitzar una anàlisi de reorientació estratègica per aquesta nova etapa actual tenint en compte diversos factors com ara els mercats, partners, contractes, expatriats i els diferents objectius marcats.