Pime

L'Ajuntament de Castellbell destina 50.000 euros a microcrèdits per a comerços, pimes i autònoms

El consistori destinarà les partides pressupostàries de Resistents, Vilart i part de la Festa Major a ajudes de 1.000 euros a retornar en tres anys sense interès

per Redacció , 12 de maig de 2020 a les 18:00 |
Castellbell destinarà la partida dels Resistents a donar suport a les pimes | AjCbiV
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar destinarà una partida de 50.000 euros a ajudar comerços, petites i mitjanes empreses i professionals autònoms davant la situació de crisi actual. El consistori ha decidit traslladar els pressupostos de Resistents, Vilart i part de la Festa Major a ajudes de 1.000 euros en forma de crèdit a retornar en tres anys sense interès.

Beneficiaris


Es podran beneficiar dels microcrèdits les microempreses, pimes, comerços, professionals autònoms i persones físiques i jurídiques amb seu fiscal a Castellbell i el Vilar, les activitats de les quals hagin quedat suspeses per l'estat d'alarma a conseqüència de la crisi sanitària provocada pel COVID19 o quan la seva facturació hagi baixat un 50% o més en relació amb el promig de la facturació del semestre anterior i per la mateixa causa que l'anterior.

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar vol afavorir la reactivació econòmica de l'activitat comercial del municipi. La sol·licitud de les ajudes s'ha de fer a través de la seu electrònica del consistori a la pàgina web de l'Ajuntament.

 

Participació