L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ja ha repartit 833 mascaretes a les llars del municipi

El consistori preveu distribuir-ne un total de 3.700 que farà arribar durant les properes setmanes

Repartiment de mascaretes a Sant Vicenç de Castellet
Repartiment de mascaretes a Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Redacció
11 de maig del 2020
Actualitzat a les 15:15h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet continua la distribució de mascaretes per a totes les llars del municipi. El consistori ja ha distribuït 833 mascaretes a un miler domicilis i arribarà fins a les 3.700 durant les properes setmanes. Fins ara, la Brigada Municipal i personal de l'Ajuntament han completat la distribució als carrers Antoni Maria Claret, Bisbe Perelló, Colon, Eduard Peña, Goya, Lola Anglada, Margarida Xirgu, Mossèn Cinto Verdaguer, Mossèn Joan Orriols, Montserrat, Montserrat Roig, Poeta Maragall, Rafel de Casanova, Roger de Llúria i Vilomara.

Policia Local

Tots els veïns i veïnes dels carrers on s'ha completat la distribució que no tinguin la mascareta es poden adreçar a la Policia Local per recollir-la. Cada mascareta es lliura dins una bossa esterilitzada a punt per fer-ne ús. Es recomana rentar-les a 60 graus i no utilitzar suavitzant.

L'Ajuntament agraeix la col·laboració ciutadana i torna a recordar la implicació del grup de persones voluntàries que han fet possible la confecció de les mascaretes, que ara són distribuïdes a totes les llars.