empresa

El CEDEM programa una nova tanda de píndoles formatives en línia

La programació per als propers 15 dies inclou set píndoles formatives

per Redacció , 8 de maig de 2020 a les 21:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l'Ajuntament de Manresa continua la seva activitat durant aquest etapa de confinament, i ho fa amb la programació una nova tanda de píndoles formatives on-line adreçades a particulars, autònoms, emprenedors i empreses, que se celebraran els propers 15 dies.

Píndoles formatives a través del canal d'Instagram @cedemmanresa


El dimecres, 20 de maig, es celebrarà la píndola formativa titulada Customer Journey Map. L'experiència del client a càrrec de Marta Albet. El dimecres següent, 27 de maig, tindrà lloc la píndola titulada Lidera la teva carta de presentació online i offline amb Consol Vilar.

Aquestes sessions s'inicien a les 11 h. La durada aproximada és de 30 minuts i, el formador/a respondrà algunes de les preguntes que es formulin per escrit mentre duri el directe. No requereix inscripció prèvia, tan sols fer-se seguidor/a del canal d'instagram @cedemmanresa i disposar d'una tauleta, dispositiu mòbil o ordinador i, òbviament, connexió a internet.


Píndoles formatives amb inscripció prèvia a través de la plataforma Zoom

Duran els propers 15 dies s'han programat 5 píndoles formatives més que es poden seguir a través de la plataforma Zoom. Són les següents:

- Dilluns, 18 de maig: Impulsa el teu negoci amb les Marques, Patents i Dissenys Industrials amb Albert Roma.
- Dimarts, 19 i dijous 21 de maig Finançament per emprenedors Sessió periòdica amb el tècnic del CEDEM.
- Divendres, 22 de maig: Innova per adaptar el teu negoci post-Covid amb Carme Sáez.
- Dimarts, 26 de maig: Finances bàsiques per autònoms i petits empresaris amb Josep Palmés.
- Divendres, 29 de maig: Negociació bancària amb Josep Palmés.

Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen d'inscripció prèvia: https://forms.gle/m28kXfwMZCDFWnRk8

Aquestes sessions s'inicien a les 11 h. La durada aproximada és de 30-40 minuts i són sessions on l'usuari/ària, pot interactuar amb el formador/a.

Per a la realització de les formacions en línia amb la plataforma zoom és molt recomanable descarregar-se, prèviament, l'aplicació www.zoom.com per al seguiment del curs. Una vegada inscrits, les persones participants rebran un correu amb les instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió). Instruccions per utilitzar zoom.

Per participar a la formació, el CEDEM recomana que les persones interessades estiguin dins la plataforma 10 minuts abans d'iniciar la sessió.

Atès que és un curs interactiu, en fer la inscripció les persones participants accepten que es pugui veure el seu nom i cognoms, la seva imatge i veu durant la sessió en línia.

Totes les formacions que s'organitzen des del CEDEM són gratuïtes i intenten donar resposta a les necessites i inquietuds que, en cada moment, podeu anar tenint.

Es pot trobar tota la informació disponible, com sempre, a les nostres xarxes socials (Twiter, Facebook i Instagram) i a aquest web.

 

Participació