El nombre d'altes de pacients que han tingut la Covid-19 continua creixent a Manresa

Aquest divendres hi ha 114 persones ingressades amb la malaltia i el número de defuncions creix en 1 en les últimes 24 hores

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa
Hospital Sant Joan de Déu de Manresa | Pere Fontanals
08 de maig del 2020
Actualitzat el 09 de maig a les 14:36h
Les àrees d'aïllament dels hospitals Sant Joan de Déu, Centre Hospitalari, d'Althaia, i Sant Andreu, de SAS, tenen aquest divendres un total de 114 pacients ingressats que han donat positiu de coronavirus. Sant Andreu té 78 persones ingressades i els dos centres d'Althaia en tenen 36 més. A Althaia hi ha una vintena més de pacients que estan pendents del resultat de la prova.

En les últimes 24 hores s'ha registrat 1 nou decés per coronavirus als hospitals d'Althaia. En el de Sant Andreu no se n'ha registrat cap. El total de defuncions per coronavirus se situa en 218 des de l'inici de la pandèmia.

Per la seva part, el nombre de pacients que han superat el coronavirus ha crescut en 11 aquest divendres, 6 als hospitals d'Althaia i 5 al de Sant Andreu. D'aquesta manera són 955 les persones que s'han recuperat de la malaltia des de l'inici de la pandèmia als hospitals de Manresa.