Més oferta de televisió en català: neix Fibracat TV

La nova cadena substituirà RAC105 TV a la TDT

Fibracat TV serà una realitat el proper 1 de juny
Fibracat TV serà una realitat el proper 1 de juny | Fibracat
NacióDigital
08 de maig del 2020
Actualitzat el 10 de maig a les 18:05h
Nova oferta de televisió privada en català: el proper 1 de juny naixerà Fibracat TV, de la companyia mòbil de l'empresa manresana. El ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), en la seva sessió del 30 d'abril, va donar llum verda a la seva arribada a totes les llars del país a través de la TDT.

Concretament, el CAC va autoritzar l'arrendament de la llicència per a la prestació de serveis de comunicació audiovisual del programa número 4 (EDC4) del canal múltiple de televisió digital terrestre, a favor de la societat Alta Tecnologia en Comunicacions, S.L. (Fibracat). La llicència d'EDC, propietat del Grup Godó, permet fer arribar les emissions a tot Catalunya.

El mateix ple del CAC va autoritzar la substitució d'una programació temàtica de caràcter musical -l'actual RAC 105 TV- per una programació de continguts que la nova cadena farà pública els pròxims dies.

L'emissió de Fibracat TV serà totalment en català, amb un alt percentatge de programes de producció pròpia i original i es durà a terme en HD. Els continguts temàtics, una vegada emesos, s'incorporaran a l'oferta a la carta que es posarà en marxa a través del web de Fibracat.