Sant Fruitós permetrà que els bars doblin la capacitat de les seves terrasses per facilitar-los la reobertura

Aquesta mesura permetrà que aquest tipus de comerç no vegi reduït el seu aforament per a atendre clients a partir de l'aplicació de la fase 1 de desconfinament

La terrassa d'un bar de Sant Fruitós, tancada durant el confinament
La terrassa d'un bar de Sant Fruitós, tancada durant el confinament | AjSFB
Redacció
08 de maig del 2020
Actualitzat a les 9:57h
Els establiments de restauració de Sant Fruitós de Bages que disposin de llicència de terrassa, podran fer ús del doble de la superfície que habitualment utilitzen, un cop el municipi passi a la fase 1, on està permesa la obertura d'aquest servei.

Aquesta mesura permetrà que aquest tipus de comerç no vegi reduït el seu aforament per a atendre clients degut a la normativa que regula l'aforament en un 50% de la seva capacitat.

Aquesta nova regulació es durà a terme sense petició prèvia per part dels restauradors i per tant, no caldrà realitzar cap tràmit burocràtic.

Per tal de regular aquests espais al municipi, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages farà arribar un plànol a tots els bars i restaurants que disposin de llicència de terrassa per tal de fer-los coneixedors de l'espai del qual disposen un cop estigui permesa la seva obertura.

El consistori ja va anunciar la anul·lació de la quota de terrasses fins a l'abril del 2021.