Manresa no registra cap decés per coronavirus l'últim dia i el nombre d'ingressats baixa fins a 126

Un total de 944 pacients que han estat ingressats s'han recuperat de la malaltia des de l'inici de la pandèmia

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa
Hospital Sant Joan de Déu de Manresa | Pere Fontanals
07 de maig del 2020
Actualitzat a les 21:18h
L'àrea d'aïllament de l'hospital de Sant Andreu reservada per a persones amb coronavirus té ingressats aquest dimecres 83 pacients. Els dos hospitals de Manresa gestionats per la Fundació Althaia, Sant Joan de Déu i Centre Hospitalari, han disminuït el nombre d'ingressats fins a 43. En total hi ha 126 persones ingressades amb coronavirus als hospitals de Manresa. A banda, hi ha una vintena de persones ingressades a l'espera de resultat.

En les últimes 24 hores no s'ha registrat cap nou decés de pacients amb coronavirus als tres hospitals de Manresa. El total de defuncions per coronavirus es manté en les 217 des de l'inici de la pandèmia.

Per la seva part, el nombre de pacients que han superat el coronavirus ha crescut en 16, tots ells als hospitals d'Althaia. L'hospital de Sant Andreu ha registrat 5 resultats negatius per coronavirus en pacients que havien estat ingressats per la malaltia, però encara es mantenen ingressats al centre. D'aquesta manera són 944 les persones que s'han recuperat de la malaltia des de l'inici de la pandèmia als hospitals de Manresa.


Pel que fa a professionals dels hospitals, actualment n'hi ha 19 en aïllament que han donat positiu per coronavirus -14 d'Althaia i 5 de Sant Andreu- i 3 més que estan pendents de resultat, tots ells d'Althaia.