L'Ajuntament de Manresa organitza una sessió virtual per resoldre dubtes sobre la reobertura del comerç local

Es podrà seguir en directe al canal de YouTube de l'Ajuntament

Comerços encara tancats dilluns al Born
Comerços encara tancats dilluns al Born | Pere Fontanals
Redacció
07 de maig del 2020
Actualitzat a les 17:59h
L'Ajuntament de Manresa celebrarà demà divendres, 8 de maig, una sessió virtual anomenada Aixequem la persiana! Faqs del comerç, que té per objectiu informar al comerç local de les principals iniciatives, mesures i legislació que afecten a la obertura dels negocis esdevingudes arran de la crisi per la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta sessió on-line es farà a les 4 de la tarda i es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament. Comptarà amb la participació directora general de Comerç del departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta; la regidora d'Indústria, Comerç i Activitats de l'Ajuntament de Manresa, Núria Masgrau; i del director general del Grup Llobet,  Ignasi Llobet Vendrell.

Han confirmat el seguiment d'aquesta sessió, i hi podran intervenir a mode de fila zero virtual, la presidenta de la UBIC, Tània Infante; la presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Sílvia Gratacós; la  directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement,  Bàrbara Minoves, el president de Pimec Comerç Catalunya Central, Joan Vila Marta; i la regidora d'Ocupació, Empresa i Coneixement de l'Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz Mas.

Muntsa Vilalta explicarà de primera mà la normativa i resoldrà qualsevol dubte que pugui sorgir sobre la progressiva reobertura del comerç.  Al seu torn, Ignasi Llobet exposarà les mesures i protocols de prevenció que ha implantat amb èxit als seus establiments oberts durant l'estat d'alarma.

La regidora Núria Masgrau ha manifestat "la importància de reobrir amb seguretat i confiança" i ha afegit que "des de l'Ajuntament estem treballant en un seguit de mesures per tal d'ajudar al petit comerç a reobrir i a reprendre l'activitat i continuarem treballant conjuntament amb els diferents ens del territori per tal que així sigui. És moment de confiar els uns en els altres i en la bona feina de l'activitat comercial que tenim a Manresa".

La sessió es podrà seguir a través del canal de Youtube de l'Ajuntament. En el xat d'aquest canal es podran fer preguntes en directe.