Sant Vicenç de Castellet recuperarà el mercat setmanal aquest divendres

Es mantindrà l'horari habitual de les 8 del matí a les 2 del migdia però es limitarà la presència als paradistes d'alimentació i drogueria

Redacció
06 de maig del 2020
Actualitzat a les 22:01h
Aquest proper divendres 8 de maig Sant Vicenç de Castellet recupera el mercat setmanal dels divendres a la Plaça Clavé. El mercat mantindrà l'horari habitual de les 8 del matí a les 2 del migdia però es limitarà la presència als paradistes dels sectors de l'alimentació i la drogueria.

Control de l'aforament

Amb l'objectiu de garantir les mesures de seguretat i higiene, es controlarà l'aforament dins de la plaça i l'únic accés que estarà habilitat serà pel carrer Creixell (davant de la biblioteca) i la sortida es realitzarà pel carrer Llobregat. L'Ajuntament recomana l'ús de mascaretes i guants.

Informació de servei

Tal i com indica la normativa, no es pot anar a comprar a establiments fora del municipi habitual, i només es pot fer excepcionalment i de forma justificada. La compra s'ha de fer al més a prop possible del domicili per evitar desplaçaments innecessaris i reduir el temps a l'exterior. Tanmateix, atenent els casos particulars en cada cas, es podrà anar a comprar a establiments més allunyats del domicili, inclosos els ubicats als municipis propers, quan es tracti de supermercats o similars per poder fer una compra concentrada o única. En tot cas, quan aquest sigui el criteri, cal visitar l'establiment d'aquest tipus més proper al domicili.