L'Ajuntament de Sant Fruitós programa un tast de vins a distància acompanyat de música en directe

La proposta tindrà lloc aquest divendres a les vuit del vespre i comptarà amb la participació del cantautor constantinenc Domi Garcia i de l'enòleg Joan Soler

L'Ajuntament de Sant Fruitós programa un tast de vins a distància acompanyat de música en directe
L'Ajuntament de Sant Fruitós programa un tast de vins a distància acompanyat de música en directe | CETT
NacióManresa
06 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:14h
Aquest divendres, 8 de maig, l'enòleg de casa nostra Joan Soler dirigirà un tast de vins de la D.O. Pla de Bages a distància, i ho farà acompanyat de la música en directe del cantautor de Constantí Domi Garcia. Aquesta proposta cultural, que engegarà a les vuit del vespre, ha estat impulsada per l'Ajuntament de Sant Fruitós, amb la voluntat "de continuar potenciant la cultura al municipi tot i l'actual situació de confinament", manifesten des del consistori.

El tast amb concert es realitzarà a través de la plataforma de vídeotrucades en línia Zoom. Totes aquelles persones interessades a participar-hi tindran l'opció d'escollir quants vins voldran maridar amb la música de Garcia. Aquest darrer, al seu torn, també donarà l'oportunitat als 'assistents' de confegir el repertori de peces que interpretarà.

Tornant als vins, Joan Soler parlarà del La Rasa, del celler navassenc Can Serra dels Exibis; del 3/4 de Quinze, del celler Fargas-Fargas (Salelles), i del Blanc de Picapoll del santfruitosenc Mas de Sant Iscle. Tot i que és preferible que els participants comprin les tres ampolles (es repartiran a domicili), també es dona l'opció d'escollir-ne només una o dues de les que es tastaran. 

Les inscripcions per a participar en la proposta es poden formalitzar omplint aquest formulari.