Músics moianesos capitanejats per la BCM llancen una divertida cançó amb regust estiuenc i molta cúmbia

Els components de la Banda del Carrer Montseny s'imaginen, amb aquest darrer tema publicat, un Moianès convertit en illa tropical

La moianesa BCM torna a la càrrega amb 'Cúmbia de l'Altiplà'
La moianesa BCM torna a la càrrega amb 'Cúmbia de l'Altiplà'
NacióManresa
06 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:55h

La Banda del Carrer Montseny (BCM), amb ADN moianès, va treure a la llum, el passat 1 de maig, Cúmbia de l'Altiplà, una divertida cançó que beu dels ritmes llatins i que és marcadament estiuenca. En el nou tema, que és el primer de la banda que compta amb videoclip propi, hi han col·laborat diversos músics de la comarca en qüestió, com el grup de versions Xuminos o el duet de rumba format per Rosso Candela i Pau Fort. 

Cúmbia de l'Altiplà els components de BCM s'imaginen, amb la ironia i el surrealisme que caracteritzen les lletres de la banda, com afectaria al Moianès un canvi climàtic fulminant fruit d'un experiment científic que invoca un ciutadà del futur i, amb ell, una explosió de música llatina.

Un any després de presentar el seu primer disc, ara BCM torna a la càrrega amb aquest nou tema, que ha estat gravat i produït per Bernat Torras a l'Erol Sonor. Pel que fa al videoclip, el rodatge i edició ha anat a càrrec de Lluís Cascales López. 

Amb orígens que es remunten a un pis d'estudiants de la vila de Gràcia, la Banda del Carrer Montseny està formada pels moianesos Patrícia Adán (baix elèctric), Jordi Miró (percussió), Martí Clapers (guitarra i veu) i Alan Ruiz Terol (guitarra i veu). 
Arxivat a