L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa un curs gratuït sobre estudis de mercat sobre el negoci

El curs es realitzarà en línia el proper dijous 14 de maig des de 2/4 de 10 del matí fins a les 2 del migdia, a través de la plataforma Zoom

Redacció
05 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:02h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat un curs en línia per tal de proporcionar als emprenedors i autònoms del municipi, una metodologia que els permeti analitzar de forma ràpida, àgil i molt útil la viabilitat de la seva idea de negoci, i així poder emprendre amb garanties. 

El curs es realitzarà en línia el proper dijous 14 de maig des de 2/4 de 10 del matí fins a les 2 del migdia, a través de la plataforma Zoom. 

La sessió permetrà als participants recollir les dades necessàries per a prendre decisions davant el negoci: quina és la informació crítica i quines fonts d'informació estan disponibles per tal de quantificar el mercat, definir els nostres clients i així poder prendre les mesures més adequades per a determinar la viabilitat de la idea de negoci. 

El curs forma part d'un cicle de quatre cursos per emprenedors i autònoms, que l'Ajuntament ha dissenyat per potenciar els projectes emprenedors en l'actual crisis, promoure la formació i el reciclatge dels autònoms, i fer més viable l'autoocupació. Així, abans de l'estiu, també es realitzarà un curs sobre Models de negoci a internet i sobre Les finances de la persona emprenedora.

El curs estarà impartit per Eulàlia Balañà, de EBCCE. Les inscripcions es poden realitzar a través d'aquest enllaç. Les persones que tinguin algun dubte o vulguin més informació, poden escriure a sfb.promocio.econom@santfruitos.cat.