Recollida selectiva

Les deixalleries fixes i mòbils del Consorci es reobriran dilluns vinent

Es demana als usuaris que respectin les mesures de seguretat i que esglaonin l'anada a les deixalleries per evitar aglomeracions

per Redacció , 5 de maig de 2020 a les 11:41 |
Les deixalleries mòbils es posaran en marxa dilluns | CBGR
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir dels proper dilluns, 11 de maig, la xarxa de deixalleries fixes i mòbils del Consorci del Bages per a la gestió de residus es reobrirà per a l'ús també de particulars (els darrers dies s'havia destinat exclusivament a activitats econòmiques) amb els horaris normals. Es demana als usuaris que respectin les mesures de seguretat, que evitin col·lapsar les deixalleries els primers dies d'obertura i que s'informin del funcionament de recollida de voluminosos als seus municipis.

A l'entrada de cada deixalleria fixa, els usuaris trobaran un cartell amb indicacions de seguretat, com l'ús de guants i mascaretes, el respecte de les distàncies de seguretat i l'aforament màxim de persones que permet cada deixalleria. A les deixalleries mòbils també es prendran mesures per minimitzar el contacte directe entre els professionals i els usuaris. Les deixalleries funcionaran en els seus horaris normals i també es reprendran serveis que havien estat aturats com la venda de compost, el segellat de bonificacions i el programa de reutilització social.


Des del Consorci del Bages per a la gestió de residus es fa una crida a l'ús responsable de la xarxa de deixalleries i a evitar col·lapsar-les. Per això, es demana que la ciutadania esglaoni l'anada a les deixalleries per evitar aglomeracions i llargues esperes per poder-hi accedir. A més, també es recomana que cadascú s'informi al seu Ajuntament sobre funcionament, horaris i dies de recollida de voluminosos. 


 

Participació