L'Ajuntament de Sant Vicenç distribueix una seixantena d'ordinadors als alumnes del municipi

El consistori es coordina amb el departament d'Educació de la Generalitat i ha utilitzat els dispositius de les escoles Puigsoler, FEDAC i Institut Castellet

Material informàtic a punt de sser repartit entre alumnes de Sant Vicenç
Material informàtic a punt de sser repartit entre alumnes de Sant Vicenç | AjSVC
Redacció
04 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:32h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha completat una primera distribució d'ordinadors als alumnes que no disposen de dispositius amb la voluntat que puguin seguir el darrer trimestre de curs que serà telemàtic. La regidoria d'Ensenyament es coordina amb el departament d'Educació per fer arribar els dispositius a les famílies. El consistori ha repartit una seixantena d'ordinadors amb què comptaven les escoles Puigsoler, FEDAC i Institut Castellet amb l'ajuda del personal de la Brigada Municipal.

Segona fase

L'Ajuntament preveu un segon enviament d'ordinadors durant els propers dies als alumnes de l'Escola Sant Vicenç i els tres que estan pendents de l'escola Puigsoler que també rebran els dispositius per poder seguir el curs des de casa sense dificultats.

El regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet es manté en contacte permanent amb els Serveis Territorials del Departament d'Educació a la Catalunya Central per fer més àgil la distribució dels ordinadors i buscar les solucions necessàries per assegurar-ne la connectivitat.