El nombre de pacients ingressats amb coronavirus als hospitals de Manresa continua baixant

Aquest diumenge hi ha 160 persones ingressades amb la malaltia, n'ha mort una i s'han donat 5 altes en les últimes 24 hores

Hospital de Sant Joan de Déu
Hospital de Sant Joan de Déu | Pere Fontanals
03 de maig del 2020
Actualitzat el 04 de maig a les 17:08h
L'àrea d'aïllament de l'hospital de Sant Andreu reservada per a persones amb coronavirus té 101 pacients. Els dos hospitals de Manresa gestionats per la Fundació Althaia, Sant Joan de Déu i Centre Hospitalari, han baixat el nombre d'ingressats fins als 59, amb una reducció de 5 en les 24 últimes hores. També tenen una vintena més de persones ingressades a l'espera de resultat. Així, el sistema hospitalari manresà té aquest diumenge 160 pacients amb coronavirus.

Els dos hospitals d'Althaia han registrat 1 nova defunció aquest dissabte. L'hospital de Sant Andreu no n'ha registrat cap. El total de defuncions per coronavirus en els tres hospitals se situa en les 211 des de l'inici de la pandèmia.

Per la seva part, el nombre d'altes hospitalàries de pacients que havien estat ingressats amb coronavirus ha crescut en 5 aquest diumenge, totes elles a Althaia, i ja són 917 les persones que s'han recuperat de la malaltia des de l'inici de la pandèmia. L'índex de pacients recuperats d'entre el total d'ingressats a Althaia se situa en el 80,6%.