Santpedor suspèn la Festa Major però proposa una festa alternativa des del confinament

També ha cancel·lat el Cicle Convent i la celebració de Sant Joan

Divendres de penyes de la Festa Major de Santpedor
Divendres de penyes de la Festa Major de Santpedor | AjStp
Redacció
29 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:57h
La necessitat de garantir la salut i el benestar dels veïns de Santpedor i les restriccions dictades pels governs espanyol i català per evitar la propagació de la Covid-19 han obligat l'Ajuntament de Santpedor a cancel·lar la Festa Major prevista de l'11 al 15 de juny. Aquesta era la primera Festa Major des que s'aprovés la cancel·lació dels actes amb les vaquetes.

De moment no se sap amb certesa com es farà el desconfinament. Però, tal i com han avançat els governs espanyol i català, els propers mesos de maig i juny no es podran celebrar actes multitudinaris com és el cas de la Festa Major de Santpedor o la revetlla de Sant Joan. També s'ha hagut de cancel·lar el Cicle Convent previst per al maig i juny.

Malgrat tot, l'àrea de Cultura de l'Ajuntament ha començat a treballar en l'organització d'una festa popular del confinament amb la idea de mantenir un clima de festa tot i les restriccions i reactivar i ajudar la cultura i la vida del nostre poble. Per això ja s'ha començat a treballar en aquest programa alternatiu que posarà les xarxes socials al centre, com a canals que ens permetin promoure concursos, actuacions musicals en directe o la difusió d'altres activitats enregistrades prèviament.


Arxivat a