Ferran Costa serà el director esportiu i l'entrenador del Cd'E Manresa la temporada 2020-21

L'actual segon entrenador del Terrassa FC substituirà Xavier Ribera i Andreu Peralta en cada una de les dues àrees

Ferran Costa dirigirà el Cd'E Manresa la temporada 2020-21
Ferran Costa dirigirà el Cd'E Manresa la temporada 2020-21 | FCF
Redacció
28 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:47h
La Junta Gestora del Cd'E Manresa, davant la situació generada per la crisi del coronavirus, ha pres diferents decisions per al funcionament de l'entitat de cara a la temporada 2020-21.

El club ha informat a través de les xarxes socials que Xavier Ribera i Andreu Peralta no seguiran com a secretari tècnic i entrenador del primer equip la propera temporada. El club destaca l'ascens i la permanència a la 3a Divisió que es va viure durant la seva tasca i agraeix la seva dedicació i la de l'staff tècnic (Joan Marín i Jordi Jódar).

En paral·lel, el club també ha informat que ha arribat a un acord amb Ferran Costa que prendrà les regnes de la direcció esportiva del club i també serà tècnic del primer equip a partir de la temporada 20-21. Costa és entrenador UEFA PRO i, actualment, és el segon entrenador del Terrassa FC.

Anteriorment va dirigir el juvenil del Nàstic de Manresa a Divisió d'Honor i el del Cd'E Manresa a Nacional. Costa també ha tingut experiències al futbol professional com a analista (Union Berlin d'Alemanya, Pumas de Mèxic o Sandefjord de Noruega).

A banda d'aquests canvis, la Gestora informa que segueix treballant per a una nova Assemblea de Socis i les eleccions a la presidència.