Correus tornarà dimecres al seu horari habitual tot i mantenint les precaucions contra el coronavirus

Aquest dimecres tornarà a tenir l'oficina de Manresa oberta de 8.30h a 14.30h, però només amb quatre finestretes obertes

Cua de gent esperant per entrar a Correus
Cua de gent esperant per entrar a Correus | Aina Font Torra
28 d'abril del 2020
Actualitzat a les 17:48h
En aplicació de les mesures de desconfinament l'oficina de Correus a Manresa tornarà dimecres al seu horari l'obertura habitual de les 8.30h a les 14.30h després que durant el confinament ho hagi fet només durant tres hores al dia, de 9.30h a 12.30h.

Tot i l'alliberament horari, l'oficina de Correus mantindrà les precaucions que ha tingut fins a dia d'avui per evitar el contagi en les seves instal·lacions. Tindrà només quatre finestres obertes i els usuaris només podran accedir a l'edifici d'un en un, fent una cua a l'exterior amb una separació de 2 metres entre les persones que la composin.

Durant aquest temps de reducció d'horaris, l'oficina de Manresa ha viscut llargues cues a diari, i els treballadors es queixen que alguns dies, quan han hagut de tancar s'han trobat amb els improperis de persones que han quedat fora del servei després de molta estona esperant.

La secció sindical de la CGT explica que després dels sanitaris, els treballadors de Correus, tant repartidors com d'oficina, han estat el segon col·lectiu més castigat pel coronavirus.