L'Abadal Music Fest es posposa al mes de setembre

Aquesta primera edició, que havia de celebrar-se entre el 18 i el 21 de juny, ha hagut de posposar-se arran de les mesures per combatre la Covid-19

Blaumut obrirà l'Abadal Music Fest
Blaumut obrirà l'Abadal Music Fest | Promocional
Redacció
28 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:15h
El celler Abadal i la productora cultural Victori Produccions posposen la primera edició de l'Abadal Music Fest, que inicialment s'havia de celebrar a mitjans de juny, als dies 19 i 20 de setembre, arran de les mesures que pretenen evitar la propagació del Covid-19.

Les noves dates de setembre s'acompanyen també d'un canvi en els horaris dels concerts, per tal d'adequar-los millor a la nova època en que tindrà lloc el festival:

- Dissabte, 19 de setembre: Blaumut - 21h
- Diumenge, 20 de setembre: Damaris Gelabert - 12h // Elena Gadel i Manu Guix - 20h

Per motius d'agenda, en aquesta nova data el festival no podrà comptar amb la interpretació inaugural d'Andrea Motis.

Aquest festival inèdit a la Catalunya Central que busca fusionar vi i música en un entorn únic de vinya i bosc es complementarà, tal com estava previst inicialment, amb una zona gastronòmica i chill out per tal d'oferir als assistents una proposta variada de la mà de diverses food trucks, una barra de vins, i també una petita zona market amb una oferta cuidada i de qualitat. 

Els artistes

- Blaumut presentarà el seu nou disc, 0001, un disc que el grup defineix com "conceptual en l'àmbit musical i gràfic", el quart del grup català i que es va publicar per primera vegada el 14 de febrer, sent l'Abadal Music Fest un dels primers festivals que tindrà el privilegi d'acollir-lo. El concert es maridarà amb una copa d'Abadal Rosat.

- Damaris Gelabert, l'actuació per a famílies que animarà el diumenge amb la seva nova gira Planetarium. Un referent infantil musical que oferirà per primera vegada aquest espectacle que grans i petits gaudiran per igual.

- Elena Gadel i Manu Guix un binomi musical exquisit i exclusiu, que per primera vegada actuaran junts en un espectacle amb temes del seu particular repertori i que fusionaran per crear una proposta conjunta inèdita. Pel maridatge, el celler proposa una copa del seu nou vi Abadal Matís.