La Junta de Govern decidirà sobre 15 sancions i expedients relacionats amb gossos potencialment perillosos

Per portar-los sense corretja i morrió, o haver-lo transmès o abandonat, o no tenir la corresponent llicència de tinença

Redacció
27 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:49h
La Junta de Govern de l'Ajuntament de Manresa debatrà aquest dimarts l'obertura d'expedients o el tràmit de sancions sobre persones i els seus gossos potencialment perillosos. Concretament decidirà sobre la incoació de 9 sancions i l'obertura de 6 expedients, tots ells relacionats amb la gestió d'aquests tipus d'animals.

Les incoacions de sancions, totes elles comeses durant l'any 2019, tenen relació amb portar el gos deslligat i sense morrió, no tenir llicència administrativa per a la seva tinença i conducció, per abandonament de l'animal o per haver-lo transmès a una persona sense llicència.

Les incoacions d'expedients, totes elles per suposades infraccions el 2020, tenen relació amb portar el gos deslligat i sense morrió, no tenir llicència administrativa per a la seva tinença i conducció.

A banda d'aquests punts, la Junta de Govern debatrà també sobre diverses sol·licituds de bonificació de la quota de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

Aquesta Junta de Govern Local es portarà a terme telemàticament.