L'institut Lacetània comença les portes obertes dels ensenyaments postobligatoris en format virtual

Les portes obertes d'ESO es van poder dur a terme en forma presencial el dimecres 11 de març

Imatge d'arxiu d'una pràctica d'FP a l'institut Lacetània
Imatge d'arxiu d'una pràctica d'FP a l'institut Lacetània | Lacetània
Redacció
27 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:06h
L'institut Lacetània de Manresa ha començat les portes obertes prèvies al període de preinscripció en format virtual, oferint tota la informació necessària a través del web http://inslacetania.cat i de les xarxes socials Instagram i Facebook (@inslacetania). Així, els nois i noies -i les seves famílies- que vulguin cursar batxillerat o cicles formatius en aquest centre el curs vinent poden conèixer quina és la seva oferta formativa, el projecte educatiu i les principals activitats que s'hi porten a terme.

La visita virtual, a més de la documentació necessària sobre els diferents estudis, inclou la possibilitat de visualitzar diferents vídeos on s'explica l'oferta del centre pel que fa a batxillerat i als cicles formatius, tant de grau mitjà com superior. Actualment, al Lacetània a part de l'ESO, es pot cursar el batxillerat amb una gran quantitat d'itineraris que s'ajusten als interessos de l'alumnat, 8 cicles formatius de grau mitjà i 9 de grau superior. D'aquests, 7 s'imparteixen en modalitat dual, el que implica que els alumnes combinen la formació a l'aula amb la formació a l'empresa, amb un contracte laboral. Els cicles que poden fer-se en dual són els de Mecanització, Instal·lacions elèctriques i automàtiques, Instal·lacions de telecomunicacions i Carrosseria, en grau mitjà, i Manteniment electrònic, Mecatrònica industrial i Automoció en grau superior.

Tota la informació del Batxillerat està disponible a l'adreça https://agora.xtec.cat/inslacetania/batxillerat/ i la de cicles formatius a https://agora.xtec.cat/inslacetania/fp/. Per a dubtes i consultes sobre aquests estudis estan disponibles les adreces de correu electrònic dels coordinadors: [email protected] i [email protected] respectivament.