Els Carlins obre la preinscripció dels tallers de teatre d'estiu per a joves

La preinscripció està oberta fins al 15 de maig i la inscripció definitiva es farà adaptant-se a les afectacions de la crisi sanitària

Tallers de teatre d'estiu d'Els Carlins
Tallers de teatre d'estiu d'Els Carlins | Els Carlins
Redacció
27 d'abril del 2020
Actualitzat a les 10:13h
Un estiu més, la Sala Els Carlins inicia la preinscripció als tallers de teatre d'estiu amb una oferta reforçada que passa de 4 a 6 setmanes. Amb trenta anys de trajectòria a les espatlles, els tallers d'estiu d'Els Carlins proposen una activitat lúdica i educativa al voltant del teatre per a joves de 12 a 17 anys, amb diferents temàtiques, com les sèries o el teatre musical.

La preinscripció està oberta fins al 15 de maig i permet tenir un 10% de descompte sobre la inscripció final, que es farà posteriorment adaptant-se així a les possibles afectacions de la crisi sanitària. 

Els tallers estan estructurats en setmanes, independents les unes de les altres, i pensats per a joves de 12 a 17 anys. Cada taller tracta un tema diferent: Teatre musical (29 de juny a 3 de juliol i 6 de juliol a 10 de juliol), Sèries (13 a 17 de juliol i 3 a 7 d'agost), Monòlegs i escenes teatrals (20 a 24 de juliol) i Teatre i cinema (27 de juliol a 31 de juliol). L'horari és de dilluns a divendres de 10 a 13h, amb una mostra setmanal el divendres a la 13h i tota l'activitat es duu a terme a la Sala Els Carlins (carrer Sabateria 3-5, Manresa). Els tallers van a càrrec d'Ada Andrés. 

La informació sobre preus i preinscripció es pot trobar a www.elscarlins.cat o a les xarxes de l'entitat cultural sense ànim de lucre @salaelscarlins (Facebook i Instagram). Per contactar es pot fer a través del correu [email protected].