Bàsquet

Ryan Toolson torna als Estats Units un cop el BAXI Manresa ha acabat la temporada

Ho ha anunciat la seva esposa, Jess, a través d'Instagram

per Xavier Sucarrats , Manresa, 26 d'abril de 2020 a les 20:26 |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Basketball season number 11 is complete and in a more unique way than we ever could have imagined. Another year full of incredible memories and milestones for our family. We added broken fingers, Asher blossomed with speaking Catalan, the girls loved a full year basically in costume, new adventures to new countries, victories, chaos (Coronavirus🤯), crossed off bucket list items and added many things to our list of experiences we are grateful for. Thank you @basquetmanresa for another incredible year and thank you to our friends that have become family as well as a huge thank you to Manresa for another year we will never forget. Manresa will be a place we always consider home no matter what is in the future. Love, the Toolson family.

Una publicación compartida por @ jesstoolson el


Ryan Toolson i la seva família han volat cap als Estats Units un cop el BAXI Manresa ha donat per finalitzada la temporada 2019-20. La lliga Endesa va decidir acabar-la amb un play-off de dotze equips, sempre que sigui possible, i els bagencs són tretzens a la classificació. Per tant, el club manresà està oficialment de vacances després de la darrera assemblea telemàtica.


Fins ara, la totalitat de la plantilla seguia a Manresa a l'espera de saber si es tornaria a jugar o no. La única excepció era Eulis Báez. El dominicà va marxar amb permís del club a visitar la seva família a Las Palmas i no va poder tornar. La resta seguien a la capital del Bages. Toolson ha estat el primer en fer les maletes. 

Jess Toolson, esposa de Ryan, és qui ha donat la notícia a través del seu compte d'Instagram publicant una foto familiar a l'aeroport del Prat. Toolson explica que ha acabat l'onzena temporada d'una forma inesperada. Defineix la temporada com a "increïble, plena d'històries, noves aventures i el caos del coronavirus". També destaca les vivències dels seus fills i els progressos de l'Asher, el primogènit, amb el català. El matrimoni Toolson també te dues filles bessones, Marlo i Remi, nascudes a Màlaga. 

Participació