El bagenc Jeroni Muñoz guanya el Premi Teodor Llorente de novel·la negra

Amb la novel·la "Ho faré igualment"

Videoconferència de lliurament dels premis amb Muñoz a baix a l'esquerra
Videoconferència de lliurament dels premis amb Muñoz a baix a l'esquerra | Vincle
Redacció
25 d'abril del 2020
Actualitzat el 26 d'abril a les 9:38h
El veí de Castellnou Jeroni Muñoz, amb la novel·la Ho faré igualment, ha estat el guanyador del Premi Literari Teodor Llorente 2020 en categoria de novel·la negra, convocat per l'Ajuntament de La Pobla de Vallbona.

Per situació de confinament decretada per la pandèmia del Covid-19, l'alcalde de La Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, i la regidora de cultura, Beatriu Palmero, van donar a conèixer els noms dels guanyadors per videoconferència en un programa especial de Telepobla, la televisió de La Pobla de Vallbona, amb motiu del Dia del Llibre. En el programa on també van participar l'editor Manolo Gil, en representació de Vincle Editorial, i els propis guanyadors.

Vincle Editorial publicarà les obres guanyadores en les pròximes setmanes, que seran presentades, si la situació d'alarma sanitària ho permet, al llarg l'estiu.

Amb tots els elements propis del gènere, la novel·la Ho faré igualment ens endinsa en els ambients sòrdids de la corrupció política de la mà de dos policies que investiguen un assassinat on es troba involucrada una jove prostituïda dels setze anys. Una història trepidant que reflexiona sobre el poder i els seus abusos. Amb aquesta novel·la , Jeroni Muñoz (Manresa, 1973) s'estrena amb el gènere negre. Anteriorment havia publicat Un vestit curt, del color de la sorra d'una platja vorejada de pins i El torb sobre el mar (32é Premi de narrativa Vila de Puçol).