El Pont de Vilomara decreta tres dies de dol per la mort violenta d'una veïna

El detingut per l'homicidi està ingressat a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa per ferides durant els fets

Pati de la casa on s'ha produït l'homicidi, al Pont de Vilomara
Pati de la casa on s'ha produït l'homicidi, al Pont de Vilomara | Estefania Escolà
Redacció
24 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:41h
L'Ajuntament del Pont de Vilomara ha decretat tres dies de dol per la mort violenta de Teresa Garrido Prieto, una veïna de 63 anys de la urbanització River Park a mans presumptament de l'home amb qui compartia habitatge. Va passar aquest dijous, cap a les deu de la nit, quan un home va alertar la policia catalana que hi podia haver un ferit en un habitatge del carrer Coloms de la urbanització River Park del municipi.

La policia va trobar el presumpte agressor, de 52 anys, amb ferides i la dona morta a l'interior. Es descarta que es tracti d'un cas de violència masclista en l'àmbit de la llar. El detingut està ingressat a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa per les ferides que presentava després dels fets.

Des de l'Ajuntament del Pont de Vilomara lamenten els fets ocorreguts i ha decretat tres dies de dol oficial. El seu alcalde, Enric Campàs, ha explicat a l'ACN que tots dos eren coneguts al poble i que vivien junts des de feia un temps tot i no ser parella. La propietària de l'habitatge era la dona que ha resultat morta. Alguns veïns també han confirmat que no feien massa vida al poble però que se'ls veia plegats per la urbanització.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets.