Impostos

Sant Vicenç de Castellet amplia els terminis de pagament dels tributs municipals

Tenint en compte la situació actual i per donar major facilitats als veïns i veïnes el pagament de l'IBI s'allarga dos mesos

per Redacció, 24 d'abril de 2020 a les 18:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha ampliat els terminis de pagament dels tributs municipals per ajudar el conjunt de famílies del municipi davant l'actual situació de crisi provocada pel coronavirus. El consistori retarda el pagament de l'impost sobre béns immobles (IBI) per als rebuts no domiciliats de maig a setembre. Pel que fa als rebut domiciliats, el primer pagament passa de juliol a setembre i el segon d'octubre a desembre.

El consistori també ha flexibilitzat el pagament de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica inicialment previst per al 4 de maig fins al 2 de juny. Pel que fa a les bonificacions de la taxa d'escombraries, l'Ajuntament amplia fins a finals de maig el termini per presentar les butlletes segellades per a l'ús de la deixalleria municipal.


En cas de dubte, des de l'Ajuntament es demana als veïns i veïnes que es posin en contacte amb el consistori de les 8.00 a les 14.00 hores a través del telèfon 93 693 06 11. 

 

Participació