Detenen un home al Pont de Vilomara acusat de matar amb arma blanca una dona amb qui compartia domicili

La policia descarta que es tracti d'un cas de violència domèstica ja que la relació de la víctima, Teresa Garrido Prieto, amb el presumpte homicida no era sentimental

Casa de la urbanització River Park del Pont de Vilomara on ha tingut lloc l'homicidi
Casa de la urbanització River Park del Pont de Vilomara on ha tingut lloc l'homicidi | Estefania Escolà
Redacció
24 d'abril del 2020
Actualitzat el 26 d'abril a les 12:13h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Central investiguen la mort per arma blanca d'una dona de 63 anys, Teresa Garrido Prieto, en un habitatge del Pont de Vilomara, a la urbanització River Park.

Els fets van passar dijous poc després de les 10 de la nit quan un home va alertar als Mossos que hi podia haver un home ferit en una casa de la urbanització River Park del Pont de Vilomara. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van constatar que hi havia un home que presentava algunes ferides i una dona a l'interior del domicili de la qual la dotació del SEM en va constatar la mort poc després, malgrat els intents dels agents i dels sanitaris per fer-li reanimació cardiopulmonar.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra a NacióManresa, les ferides que van patir tots dos van ser produïdes per arma blanca, i les de la dona van acabar essent mortals. De la mateixa manera, la investigació treballa amb la hipòtesi gairebé segura que no es tracta d'un crim de violència domèstica. L'home i la dona, que compartien domicili des de feia poc, no tenien una relació sentimental.
 

Casa de la urbanització River Park del Pont de Vilomara on ha tingut lloc l'homicidi Foto: Estefania Escolà


Els mossos van detenir l'home, de 52 anys, com a presumpte autor de la mort de la dona. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets.

Veïns del Pont de Vilomara expliquen que tant la víctima com el presumpte autor de la seva mort són dues persones conegudes al municipi, tot i que "no eren massa socials".